Isère toerisme

Tomorrowland Winter

Alpe d’Huez is 's winters het toneel van het spectaculaire dancefestival Tomorrowland Winter, met 30.000 liefhebbers van techno en electromuziek! Volgende editie: 19 maart tot 26 maart 2022.

Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez

Tomorrowland is hét muziekevenement van de Franse Alpen. Zo'n 100 dj's en artiesten spelen verdeeld over 8 podia, waarvan 3 direct op de skipistes. Festivalgangers genieten tot op 3300 m hoogte van een 'lawine' van de beste electromuziek ter wereld!

De internationale line-up van dj's is indrukwekkend, met veel grote internationale namen. in de editie van 2022 zijn dat onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Kungs, Lost Frequencies, Martin Solveig, Ofenbach, Paul Kalkbrenner, Quintino en Yves V.

 

 

Tomorrowland Winter vindt plaats in de laatste week van maart, volgende editie: 19 maart - 26 maart 2022. Het skigebied van Alpe d"Huez is dan exclusief geopend voor festivalgangers. Bezoekers kunnen kiezen uit een festivalpas van 4 of 7 dagen, inclusief accommodatie, skipas en toegang tot alle optredens van Tomorrowland Winter, Voorverkoop begint half september 2021.

Meer informatie: www.tomorrowland.com