Isère toerisme

Euro nordic walk Vercors

EuroNordicWalk Vercors biedt routes aan op alle niveaus. Onderweg kunt u van een of meer door de organisatie aangeboden rustpauzes gebruikmaken.

Van 12 tot 14 juni 2020

Nordic Walking is een “nieuwe” sport die snelle ontwikkelingen doormaakt. Het is bijzonder goed voor uw gezondheid en welzijn.

Elke Nordic Walking Hike wordt voorafgegaan door een warming-up en rek-en-strek oefeningen met de hele groep die u bij aankomst worden aangeboden. Bovendien kan men de nieuwste uitrusting zien en proberen op een geschikt parcours en meedoen met de sport-fitness activiteiten.
Om meer te weten te komen over Nordic Walking kan men deelnemen aan technische workshops en lezingen door professionals en experts bijwonen en een idee krijgen van hoe gezond sport voor je is.

Wat is de EuroNordic Walk'Vercors?

  • In de praktijk: Routes voor beginners tot en met experts middenin het Regionaal Natuurpark van de Vercors.
  • Kennismaking: De Nordic Walking Tentoonstelling met bekende merken in sport/outdoor, gratis entree tijdens het hele gebeuren.
  • Uitwisseling: Symposia en workshops om alles te weten te komen over Nordic Walking en gezond sporten.
  • Leren: Trainingsdagen voor iedereen onder leiding van gekwalificeerde Nordic Walking gidsen.
  • Samenkomen en genieten: Een grote Nordic walkers show in de kleuren van je club, vereniging of federatie voor de officiële openingsceremonie (op zaterdagavond)

Voor het 7e jaar: “Nordic Walking by Night“, een gezamenlijke Nordic walk in het donker.

Voor het 6e jaar: “Nordic Walking Race“, een Nordic walk competitie met tijdmeting. Geniet van dit Nordic Walking festival met het gezin, je club, je vereniging, je coach of je collega!

Teaser van de EuroNordicWalk Vercors 2020