Isère toerisme

Vercors

Duizelingwekkende routes leiden naar de grootste natuurreservaat van het Europees Frankrijk, Hoogvlakten. In het massief van Vercors kunt u diep adem halen.

Het is een waar paradijsje voor nordic activiteiten, De Vercors trekt iedere winter duizenden liefhebbers van langlaufen en sneeuwschoenwandelen naar zijn immense vlakten omrand door bossen. "Foulée blanche", beroemde en populaire langlaufwedstrijd, is een van de grootste publiektrekkers.

De Vercors is behalve het paradijs van wandelaars, ook een uniek natuurgebied. De flora en fauna groeien hier in een idyllische omgeving. Als u geluk heeft, ziet u misschien een steenarend als u naar boven kijkt. Als het geen slechtvalk is, of een vale gier…

De Vercors is een zeer populair vakantiegebied voor de Isèrois, waar een zeer breed aanbod van activiteiten geboden wordt. Nordic glijsporten, MTB, golf, wandeltochten en natuurlijk alpine skiën: in Autrans, Lans en Vercors, Méaudre, Saint Nizier of Villard de Lans, u vindt vast een locatie waar u helemaal aan uw trekken kunt komen!